Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tia Maria 1LTR

(0 reviews)
Tia Maria is een heerlijk zoete likeur met de kenmerken van het karakter van koffie. Doordat bij de productie van de Tia Maria gebruik wordt gemaakt van Cold brew-extractie wordt de bekende smaak van koffielikeur gecreëerd. Voor deze Tia Maria zijn drie belangrijke elementen nodig: de Tia Maria koffie, Vanille uit Madagaskar en Jamaicaanse rum.
minus plus
  • Koop 6 voor € 20,95
  • Koop 12 voor € 20,35
  • Koop 18 voor € 20,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tia Maria 1LTR

Tia Maria is een heerlijk zoete Italiaanse likeur met de kenmerken van het karakter van koffie. Doordat bij de productie van de Tia Maria gebruik wordt gemaakt van Cold brew-extractie wordt de bekende smaak van koffielikeur gecreëerd. Voor deze Tia Maria zijn drie belangrijke elementen nodig: de Tia Maria koffie, Vanille uit Madagaskar en Jamaicaanse rum.

Groots genieten met dit literformaat

Het literformaat van Tia Maria is een grotere fles met een inhoud van 1 liter. Deze fles biedt meer van de heerlijke koffielikeur, zodat je langer kunt genieten van de rijke smaken en aroma's die Tia Maria te bieden heeft. Of je het nu puur drinkt, on the rocks serveert, of gebruikt als ingrediënt in verschillende cocktails, het literformaat is handig voor liefhebbers van deze verleidelijke likeur.

Koffielikeur

In de wereld van gedistilleerde dranken is koffielikeur als een smaakvolle symfonie van koffie en zoetheid. Het is een drank die bekend staat om zijn onmiskenbare kenmerken en diepgewortelde populariteit onder koffieliefhebbers en cocktailgenieters. Het meest opvallende kenmerk van koffielikeur is natuurlijk de diepe en verleidelijke koffiesmaak. Deze likeur wordt gemaakt met behulp van hoogwaardige koffiebonen die zorgvuldig worden geselecteerd en geroosterd om hun rijke smaken naar voren te brengen. Het resultaat is een onmiskenbare koffiearoma en -smaak die zowel opwindend als vertrouwd is. 

Tia Maria

De oorsprong van Tía María is Italië, de drank heeft een geschiedenis die teruggaat tot het midden van de 17e eeuw. Toen een mooie jonge Spaanse aristocratie op de vlucht was voor de onrust van de koloniale oorlog op het eiland Jamaica. De dienstmeid van deze vrouw vind een familieschat terug, in deze schat zat een klein juwelendoosje met oorbellen van zwarte parels en een recept voor een bijzonder mysterieus drankje. Het speciale recept is vernoemd naar de Spaanse vrouw: Tía María. Na jarenlang ongebruikt te zijn geweest, heeft dr. Kenneth Leigh Evans het recept in 1940 opnieuw gemaakt. Hij volgde het recept en begon met het maken van de heerlijke Tia Maria.

Ontdek ook de overige dranken van Tia Maria.

Meer informatie
Soort Koffie likeur
Merk Tia Maria
Land Italië
Artikelnummer 20170644G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op