Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tito's Handmade Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Tito’s Handmade Vodka is een kristalheldere wodka. De wodka heeft een lichtzoete geur, de wodka is zijdezacht in de smaak. In 2001 won Tito’s handmade wodka dubbel goud op de San Francisco World Spirits Competition.

minus plus
  • Koop 6 voor € 22,10
  • Koop 12 voor € 21,50
  • Koop 18 voor € 21,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tito's Handmade Vodka 0,70LTR

De Tito’s Handmade Vodka is een kristalheldere wodka. De vodka heeft een lichtzoete geur, de vodka is zijdezacht in de smaak. In 2001 won Tito’s handmade vodka dubbel goud op de San Francisco World Spirits Competition. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, wordt Tito's Handmade Vodka meervoudig gedistilleerd. Dit verfijnde distillatieproces verwijdert onzuiverheden en zorgt voor een kristalheldere eindproduct.

Handgemaakt in Texas

Tito's Handmade Vodka wordt trots met de hand gemaakt in Austin, Texas. Het is het resultaat van een ambachtelijk proces dat de visie van Tito Beveridge belichaamt, de oprichter van de distilleerderij. Wat Tito's onderscheidt, is het gebruik van maïs als basisgrondstof voor de distillatie. Deze keuze draagt bij aan de unieke smaakprofiel van de wodka en zorgt voor een zijdezachte afwerking. Tito's Handmade Vodka staat bekend om zijn opmerkelijke zuiverheid en zachtheid. Elke slok onthult een helder karakter met subtiele zoete tonen, wat resulteert in een uitzonderlijk gladde drinkervaring.

Veelzijdig Mixbaar of puur genieten

Tito's is niet alleen een favoriet om puur te drinken, maar het leent zich ook uitstekend voor een breed scala aan cocktails. Of je nu een klassieke Martini, Moscow Mule of een eigentijdse creatie maakt, Tito's voegt een vleugje klasse toe. Ontdek de ambachtelijke kwaliteit van Tito's Handmade Vodka. Met zijn Texaanse roots, zuivere karakter en veelzijdigheid, is deze wodka een eerbetoon aan de kunst van het distilleren en een uitnodiging om te genieten van de finesse van handgemaakte Amerikaanse wodka. Proost op ambachtelijke perfectie!

Tito's

De Tito’s Handmade Vodka werd geïntroduceerd in 1995 door Tito Beveridge. Hij bracht zijn idee om een eigen destilleerderij te beginnen tot uitvoering. Hij kocht de allereerste vergunning om legaal te destilleren in Texas. Alle flessen werden destijds door Tito zelf en een medewerker handmatig van etiketten voorzien. Tito’s wodka wordt nog altijd handgemaakt op hetzelfde stukje land waar het allemaal begon in Austin, Texas. Iedere batch wordt nog steeds door Tito zelf persoonlijk geproefd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Tito's

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Tito's
Land Verenigde Staten
Artikelnummer 20170381G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op