Tonino rosso semi-sweet

Tonino Rosso

Tonino Cello Limon

Tonino Cello Limon is een verrassende wijn met een heerlijk verfrissend vleuge citroen. De wijn is een combinatie van de lichtzoete, licht sprankelende Tonino Bianco en de verfrissende smaak van de Zuid-Italiaanse Limoncello. Deze wijn is perfect voor de warme zomerdagen op zichzelf of met een licht hapje erbij!
Normale prijs € 6,50 Speciale prijs € 5,45
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1801646
  • Koop 6 voor € 4,75 per fles
  • Koop 12 voor € 4,70 per fles
  • Koop 18 voor € 4,65 per fles

Tonino Cello Limon

Tonino Cello Limon is een verassende wijn met een heerlijk verfrissend vleugje citroen. De basis van deze wijn is de lichtzoete, licht sprankelende Tonino Bianco. Wat deze wijn speciaal maakt is dat de zeer herkenbare smaak van de Zuid-Italiaanse Limoncello eraan toegevoegd is. Het resultaat hiervan is een verassend heerlijke wijn met aroma’s van amandelen en tropisch fruit. Deze wijn is een echte aanrader voor de warme zomer dagen! En past perfect bij een borrelhapje of een zomerse salade met fruit.

Wijnhuis Villa Tonino

Tonino Cello Limon is afkomstig van wijnhuis Villa Tonino van het eiland Sicilie. Puur en alleen om dat daar de beste Muskaatdruiven vandaan komen waarvan de Tonino gemaakt wordt. Tonino is erg populair in Nederland. Wij zijn dan ook trots deze wijnen in ons assortiment te hebben.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Tonino.

Meer informatie
Alcoholpercentage 8,0%
Spijscombinatie N.V.T.
Drinkmoment(en) N.V.T.
Inhoud 75 cl.
Wijnland Italië
Wijnstreek Sicilia
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Tonino Cello Limon