Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tonino Wijn

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,50
Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 5,50
Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 5,50
Normale prijs € 5,95

Tonino wijnen

Wijnhuis Villa Tonino

Villa Tonino is een familiebedrijf en wijnhuis gelegen in Sicilië. Het wijnhuis werd opgericht in de jaren '60 en is vernoemd naar Antonio (Tonino) die de eerste generatie van het familiebedrijf startte. Villa Tonino is trots op zijn traditionele productiemethoden en streeft ernaar om wijnen te maken die trouw blijven aan de wortels van de regio. Het wijnhuis gebruikt moderne technologieën om de kwaliteit van de wijnen te waarborgen, maar behoudt tegelijkertijd de oude wijnbereidingsmethoden die door de jaren heen zijn ontwikkeld. 

Het wijnhuis is omringd door wijngaarden en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels van Italië. Villa Tonino hecht veel waarde aan duurzaamheid en respect voor het milieu en heeft daarom verschillende maatregelen genomen om hun ecologische voetafdruk te verminderen. Het resultaat is een unieke reeks wijnen met een sterke identiteit en karakter, die de passie en toewijding van het wijnhuis weerspiegelen. 

Geniet van de Italiaanse zon met de Tonino wijn

Tonino wijnen heeft diverse soorten wijnen in het aanbod. Eén van de favorieten van het bekende wijnhuis Tonino is de Tonino Vino Bianco. Signor Tonino noemt het zelf een wijn die past bij vele momenten. Ze is niet te zwaar en past overal bij. Een frisse wijn met amandeltonen en rijpe appel in de geur. In de smaak is Tonino wijn zacht, lichtzoet met een aromatische afdronk. Tonino smaakt heerlijk bij taart, een vers fruitdessert of bij fruitbavarois. Deze wijn is ideaal voor feesten & partijen of zomaar met vrienden.

Verfrissende Tonino Vino Rose

Naast de Tonino Vino Bianco is de Rose van Villa Tonino wijnen ook erg populair! Tonino Vino Rosato is een opwekkende, zoete en toch lichte rose. De wijn is afkomstig van het Muskaatdruivenras, deze druif heeft veel zon nodig om te kunnen groeien. Puur en alleen om dat daar de beste Muskaatdruiven vandaan komen waarvan de Tonino gemaakt wordt.