Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Trojka Devil Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
Trojka Devil Vodka heeft een duidelijk intense en volle smaak van chili, kaneel en rood fruit. Met deze variant van Trojka beleef je een vurig en warm moment!
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Trojka Devil Vodka heeft een duidelijk intense en volle smaak van chili, kaneel en rood fruit. Met deze variant van Trojka beleef je een vurig en warm moment. 

Trojka

Trojka betekend trio. Dit verklaart de naam, want de basis voor iedere Trojka likeur is drievoudig gedistilleerde Amerikaanse graan Vodka en het allerbeste water, gefilterd door twaalf-laags filter. In de range zijn alle Zwiterse kwaliteiten terug te vinden. Geschikt voor alle feestgelegenheden. De Zwitserse kwaliteit is terug te vinden in iedere smaak en range. Trojka staat voor plezier, met hun opvallende Trojka flessen straalt iedere backbar. Of het nu in een club, café of gewoon thuis op de bank is. Het is altijd tijd voor een Trojka moment! Drink het als shot, maak een mixed drink of een overheerlijke cocktail. Geschikt voor elke gelegenheid en locatie. Bestel één van deze heerlijke Trojka's op Budgetdranken.nl!

Maak ook kennis met de overige dranken van Trojka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Trojka
Land Zwitserland
Artikelnummer 20170391
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op