La Tulipe de la Garde Premium Merlot Rouge

La Tulipe de la Garde Premium Merlot Rouge

Tulipe World Series Sauvignon Blanc

Tulipe World Series Sauvignon Blanc

Tulipe World Series Chardonnay

Tulipe World Series Chardonnay is een heerlijke wijn waarvan de druiven worden geoogst in New South Wales, Australië. Deze goudgele Chardonnay is prachtig in balans met een volle smaak en veel fruit.
Normale prijs € 8,50 Speciale prijs € 6,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
1801458
  • Koop 6 voor € 5,65 per fles
  • Koop 12 voor € 5,45 per fles
  • Koop 18 voor € 4,95 per fles

Tulipe World Series Chardonnay

Tulipe Chardonnay is een heerlijke wijn waarvan de druiven worden geoogst in New South Wales, Australië. Deze goudgele Chardonnay is prachtig in balans met een volle smaak en veel fruit. 

Château La Tulipe de la Garde 

Château de la Garde werd gebouwd in de dertiende eeuw op de top van een heuvel vanwege het strategische uitzicht op de Dordogne. Het was bedoeld als onderkomen voor het privélegertje (de ‘garde’) van de Duc d’Aubray, een vazal van de Franse koning Louis IX en heette derhalve ‘Le château de la Garde’. Op de 230 hectare grond werd een gemengd boerenbedrijf gevestigd. Er werd vee gehouden, graan verbouwd en wijn gemaakt. In de loop der eeuwen slonk het aantal hectares, verdwenen de koeien en het koren en bleven alleen de wijngaarden over; tegenwoordig ongeveer 20 hectare. Na een lange reeks eigenaren verwierf Ilja Gort het château op 18 augustus 1994. Precies 16 jaar later, op 18 augustus 2010, voegde hij de naam van zijn succesvolste wijn toe aan die van het château. Sinds die datum heet het ‘Château la Tulipe de la Garde’.

Bekijk het volledige assortiment van Château La Tulipe de la Garde

Meer informatie
Alcoholpercentage 12,5%
Spijscombinatie N.V.T.
Drinkmoment(en) N.V.T.
Inhoud 75 cl.
Wijnland Australië
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Tulipe World Series Chardonnay