Ungava Canadian Premium Gin 0,70LTR

Ungava Canadian Premium Gin is een levendige, gladde, frisse en florale gin. De gin is gemaakt van planten en bessen van de toendra. De natuurlijke aroma’s van de toendra zorgen ervoor dat de gin perfect uitgebalanceerd is.
Normale prijs € 27,95 Speciale prijs € 23,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170218

Ungava Canadian Premium Gin is een levendige, gladde, frisse en florale gin. De gin is gemaakt van planten en bessen van de toendra. De natuurlijke aroma’s van de toendra zorgen ervoor dat de gin perfect uitgebalanceerd is. Het zachte karakter van deze gin zal gewaardeerd worden ondanks het alcoholpercentage van 43,1%. Het bijzondere aroma wordt teruggevonden in de zeldzame botanische planten. De gin is handgemaakt, het is een authentieke gin met een uniek smaak.

Ungava Gin

Als je aan Canada denkt dan denk je al snel aan de prachtige en ongerepte natuur, de rust, de zuivere lucht, de vriendelijke Canadezen en de indrukwekkende steden in het oosten met de charme van Europa. Ungava is een uitgestrekt toendra gebied in het Canadese hoge noorden. Wild en ongerept; een prachtig adembenemend landschap met een extreem klimaat. De temperatuur kan dalen tot -30 ˚C. Af en toe kan de warmte uit het zuiden komen, waarbij de temperatuur kan oplopen tot 30˚C. Door deze verschillen in temperatuur is de plantengroei vrij beperkt.
Ungava Gin is ambachtelijk gedistilleerd in kleine hoeveelheden. Gemaakt van zeldzame 100% natuurlijke ingrediënten welke met de hand zijn geplukt door de lokale Inuit bevolking. Vervolgens worden de kruiden verkocht tegen fair trade voorwaarden. Bij de infusie worden de volgende kruiden gebruikt: Canadese jeneverbes, kraaiheide, wilde rozenbottel, labradorthee, kruipbraam en Arctic blend. Allen afkomstig van de Ungava toendra. De infusie resulteert in een unieke kleur en heeft een complex aroma en lang aanhoudende smaak.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ungava Gin

Meer informatie
Categorie Fleurig & Floraal
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 43%
Merk Ungava
Land Canada
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ungava Canadian Premium Gin 0,70LTR
Uw waardering