Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Valle Reale

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 15,45
Normale prijs € 16,95
Speciale prijs € 36,95
Normale prijs € 39,95
Speciale prijs € 29,95
Normale prijs € 32,95
Speciale prijs € 15,45
Normale prijs € 16,95

Valle Reale

Over Valle Reale

Valle Reale is een wijnmakerij die beschikt over druiven van vijf biologisch beheerde wijngaarden in de Abruzzo-regio van Italië. De wijnmakerij is toegewijd aan het produceren van wijn van hoge kwaliteit en het behoud van het milieu. Ze gebruiken moderne technologie en biologische praktijken om duurzame wijnen te produceren.

Een van de wijngaarden van Valle Reale is een historische wijngaard die al in 1300 werd gebruikt door Benedictijner monniken. Het landgoed omvat ook een wijngrot annex -kelder. Dit toont de rijke geschiedenis van de wijnproductie in de Abruzzo-regio en het respect van Valle Reale voor de tradities van de wijnproductie.

De druiven van Valle Reale worden met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd om de beste kwaliteit te garanderen. De wijnen zijn het resultaat van het harde werk van de wijnmakers en de unieke kenmerken van de druiven die op het landgoed worden geteeld. De wijnen van Valle Reale zijn zeer gewaardeerd en worden wereldwijd geëxporteerd.

De Valle Reale Montepulciano d’Abruzzo 

Deze rode wijn van het merk Valle Reale is afkomstig uit de wijnstreek Abruzzo in Italie. De Valle Reale Montepulciano d’Abruzzo is gemaakt uit Montepulciano druiven. Het smaakprofiel van deze rode wijn is vol & zacht en past perfect bij rood vlees, kaas en wild. Deze fles Valle Reale Montepulciano d’Abruzzo bevat 75 CL, wat ongeveer gelijk staat aan zes glazen wijn. De wijn is te bestellen in een meervoud van 6 flessen.

Valle Reale bestellen bij budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl kunt u genieten van een ruime selectie van heerlijke Valle Reale wijnen. Onze aanbieding van gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, maakt het nog makkelijker om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de heerlijkste wijnen. Ontdek en bestel nu de meest smaakvolle en betaalbare wijnen op onze website.