Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Van Dyck Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

Van Dyck Vodka is een zeer zachte vodka, de vodka is een 100% Nederlands product. De vodka heeft een unieke stijl. Het is een zeer schone vodka. Met van Dyck vodka kunt u genieten van de beste gin- en vodka dranken.

  • Koop 6 voor
    € 25,40
  • Koop 12 voor
    € 24,80
  • Koop 18 voor
    € 24,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Van Dyck Vodka 0,70 liter

Van Dyck Vodka is een zeer zachte vodka, de vodka is een 100% Nederlands product. De vodka heeft een unieke stijl. Het is een zeer schone vodka. Met van Dyck vodka kunt u genieten van de beste gin- en vodka dranken. Alle vodka’s worden gedestilleerd aan de hand van het geheime recept dat gebruikt wordt sinds 1867. Andere botanische producten zoals cardamom, juniper berries en vanille zorgen voor een evenwichtig product. 

Veelzijdig Mixen

Van Dyck Vodka is de perfecte metgezel voor een scala aan cocktails. Of je nu kiest voor een klassieke Martini, een verfrissende Moscow Mule of je eigen creatie, deze vodka vormt een veelzijdige basis voor mixologie. Wat Van Dyck Vodka onderscheidt, is zijn uitzonderlijk heldere afdronk. Elke slok is zijdezacht op de tong, met een subtiele zoetheid die de zuiverheid van de gebruikte ingrediënten benadrukt.

Nederlandse vodka

Vodka is vooral in Oost-Europese landen en in Scandinavië erg populair. In de Nederlandse en Belgische horeca en slijterijen is hij eveneens goed verkrijgbaar. Vanaf midden jaren 90 van de 20e eeuw zijn naast de pure variant ook smaakvarianten van wodka beschikbaar, zoals rode peper, verschillende fruitsmaken, vanille, kaneel of honing.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Van Dyck
Land Nederland
Artikelnummer 20170397F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op