Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Van Volxem

8 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 38,95 Normale prijs € 44,80
Speciale prijs € 21,29 Normale prijs € 24,50
Speciale prijs € 18,95 Normale prijs € 21,80
Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 19,50
Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 19,50
Speciale prijs € 18,49 Normale prijs € 21,25
Speciale prijs € 10,49 Normale prijs € 12,05
Speciale prijs € 10,49 Normale prijs € 12,05

Van Volxem

Van Volxem: Een authentiek wijnhuis uit de Moezel

Van Volxem is een authentiek wijnhuis gelegen in het hart van de Moezelstreek in Duitsland. Het wijnhuis heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1777 en staat bekend om zijn wijnen van uitzonderlijke kwaliteit en karakter. Van Volxem heeft als doel wijnen te produceren die het terroir van de Moezel perfect weerspiegelen en die de unieke eigenschappen van de druiven tot hun recht laten komen.

Het wijnhuis van Van Volxem ligt op een historisch landgoed van 42 hectare, waarvan 30 hectare beplant is met wijngaarden. De wijngaarden zijn gelegen op steile hellingen langs de Moezel, waar de druiven optimaal profiteren van de zon en de bescherming van de heuvels. De bodem van de wijngaarden bestaat uit leisteen en de stokken zijn gemiddeld 50 jaar oud. Dit resulteert in wijnen van hoge kwaliteit met een uitgesproken mineraliteit en een uniek karakter.

Van Volxem produceert een breed scala aan wijnen, waaronder Riesling, Weissburgunder, Spätburgunder en Saar-Riesling. Het wijnhuis staat bekend om zijn Rieslings, die zowel droog als zoet worden geproduceerd en die internationaal erkend worden als enkele van de beste Rieslings ter wereld. Alle wijnen van Van Volxem worden geproduceerd met respect voor het land en de omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele wijnbouwmethoden en moderne technologie.

Een uitmuntende Riesling: de Van Volxem Riesling

De Van Volxem Riesling is een toonaangevende wijn van het wijnhuis en wordt beschouwd als een van de beste Rieslings van de Saar-vallei in Duitsland. Deze wijn wordt gemaakt van Riesling druiven afkomstig van de wijngaarden rondom het wijnhuis. Het terroir van de Saar-vallei, met zijn unieke bodem van leisteen en kwartsiet, zorgt voor wijnen van uitzonderlijke kwaliteit en karakter.

Bij het proeven van de Van Volxem Riesling valt meteen de uitgesproken mineraliteit op, met tonen van groene appel, citrus en steenfruit. De wijn heeft een elegante en complexe smaak met een perfecte balans tussen zuur en zoet. De wijn heeft een lange afdronk en kan nog vele jaren worden bewaard om zijn volle smaak en aroma's te behouden.

De Van Volxem Riesling is een perfecte match bij Aziatische gerechten, visgerechten, schaal- en schelpdieren en wit vlees. De wijn kan het beste worden gedronken bij een temperatuur van 10 graden Celsius en kan het beste worden gedecanteerd om de smaken en aroma's te optimaliseren.

Van Volxem Wijn Bestellen Bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl kunt u genieten van een ruime selectie van heerlijke Van Volxem wijnen. Onze aanbieding van gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, maakt het nog makkelijker om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de heerlijkste wijnen. Ontdek en bestel nu de meest smaakvolle en betaalbare wijnen op onze website.