Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Van Wees Oude Jenever 10 jaar 0,70LTR

(0 reviews)
Van Wees Oude Jenever 10 jaar is een unieke combinatie van moutwijn, graandistillaat, jeneverbessen en kruiden. Minstens tien jaar gelagerd op eikenhouten fusten; uniek voor Hollandse begrippen!
minus plus
  • Koop 6 voor € 53,25
  • Koop 12 voor € 52,65
  • Koop 18 voor € 51,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Van Wees Oude Jenever 10 jaar 0,70LTR

Van Wees Oude Jenever 10 jaar is een unieke combinatie van moutwijn, graandistillaat, jeneverbessen en kruiden. Minstens tien jaar gelagerd op eikenhouten fusten; uniek voor Hollandse begrippen! 

Decennium van Distillatie-Verfijning

Van Wees Oude Jenever, gerijpt gedurende 10 jaar en gepresenteerd in een fles van 0,70 liter, is een eerbetoon aan vakmanschap en tijd. Deze ambachtelijk gedistilleerde jenever belichaamt de essentie van rijping en biedt een diepgaande en complexe smaakervaring voor de ware connaisseurs. De 10 jaar rijping in eikenhouten vaten heeft deze Oude Jenever verrijkt met diepgang en complexiteit. De zorgvuldige afstemming van smaken tijdens het rijpingsproces resulteert in een drank die de tijd eer aandoet.

De Oude Jenever van Van Wees onderscheidt zich door zijn diepe en rijke smaakprofiel. Tonen van eikenhout, subtiele kruiden en de kenmerkende jeneverbes komen prachtig samen voor een evenwichtige en verfijnde drinkervaring. De complexiteit van deze jenever wordt weerspiegeld in de gelaagde smaken die zich ontwikkelen op de tong. Elke slok onthult nieuwe nuances, waardoor het een ware ontdekkingsreis is voor de zintuigen.

Kenmerken van Oude Jenever

Oude jenever wordt gekenmerkt door een rijke en volle smaak met tonen van jeneverbessen, kruiden en specerijen. Het heeft een lichte zoetheid en een zachte bitterheid die perfect in balans is. Oude jenever heeft een heldere en complexe smaak die zowel puur als in cocktails tot zijn recht komt. De kleur van oude jenever varieert van lichtgeel tot goudbruin, afhankelijk van de rijpingsduur en de gebruikte botanicals. Het heeft een aangename textuur en een verfijnde afdronk, waardoor elke slok een genot is voor de zintuigen.

Van Wees Distilleerderij

‘A.van Wees distilleerder de Ooievaar’ stamt uit 1782. Adriaan van Wees, neemt in 1922 distilleerderij en wijnkoperij Henri Matveld over. De reputatie van onze distilleerderij is gebaseerd op het verleden. Deze oorsprong, onze betrokkenheid bij de producten en extreme interesse in ons vak, houdt ons verre van massaproductie. Maar weinig mensen weten dat Nederland toonaangevend is geweest op het gebied van gedistilleerd. Nederlanders beheersten als eersten de kunst om uitstekende gedistilleerde producten te maken van landbouwproducten. 

Meer informatie
Soort Oude Jenever
Merk Van Wees
Land Nederland
Artikelnummer 20170979F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op