Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Vana Tallinn Original cream 0,50LTR

(0 reviews)

De Vana Tallin Original Cream is een heerlijke Estse likeur. De likeur is een combinatie van Vana Tallinn en de frisheid van zoete room. De Vana Tallin Original Cream is het lekkerst te nuttigen over ijs of als toevoeging in de koffie.

minus plus
  • Koop 6 voor € 12,10
  • Koop 12 voor € 11,80
  • Koop 18 voor € 11,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Vana Tallin Original Cream 0,50 LTR

De Vana Tallin Original Cream is een heerlijke Estse likeur. De likeur is een combinatie van Vana Tallinn en de frisheid van zoete room. Vana Tallinn Original Cream is een heerlijke likeur die bekend staat om zijn romige textuur en uitgesproken smaak. Het is een moderne variatie op de klassieke Vana Tallinn-likeur en biedt een unieke en luxueuze ervaring voor liefhebbers van hoogwaardige dranken.

Vana Tallin Original Cream puur of in de mix

De Vana Tallin Original Cream is het lekkerst te nuttigen over ijs of als toevoeging in de koffie. Daarnaast is de likeur geschikt voor het op smaak brengen van de desserts. De likeur is ook zeer geschikt om te mixen met je favoriete cocktail. Serveer deze likeur gekoeld of over ijs om de romige en volle smaken tot hun recht te laten komen. Het is een uitstekende keuze voor momenten van ontspanning en genot.

Vana Tallinn distilleerderij

Door de jaren heen is Vana Tallinn altijd meegegaan met de tijd. Tot op heden is de productie bij de distilleerderij Liviko nooit gestopt, alleen maar gegroeid. Tot nu toe zijn er al minstens 92 miljoen flessen Vana Tallinn gebotteld. Over de hele wereld heeft de likeur zijn populariteit gewonnen. De drank wordt naar ruim 20 landen geëxporteerd, en is het de bestverkochte likeur van Estland. En in de reissector van de landen die in het noorden liggen staat de Vana Tallinn in de top 5 van de meest verkochte merken. Ontdek ook de overige dranken van Vana Tillinn.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Vana Talinn
Land Estland
Artikelnummer 20170659F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op