Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Ventisquero Grey GCM Garnacha-Carinena-Mataro

Ventisquero Grey GCM Garnacha-Carinena-Mataro

Normale prijs € 19,95

Budgetprijs € 16,95

  • Koop 6 voor € 16,75 per fles   
  • Koop 12 voor € 16,45 per fles   
  • Koop 18 voor € 15,95 per fles   
    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 17 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

Ventisquero Grey GCM Garnacha-Carinena-Mataro is een blend van de volgende drie druiven: Garnacha, Carinena en Mataro (in Frankrijk bekend als; Grenache, Carignan en Mourvèdre). Ventisquero Grey GCM smaakt heerlijk in combinatie met gegrilde worstjes, serranoham, lamsvlees, gegrild varkensvlees. Deze wijn kan tevens licht gekoeld worden gedroken.
Super geregeld, alles tijdig en goed verpakt
binnen gekregen. Onze complimenten en ga zo door...

Nienke Jansen - Enschede

Details

Ventisquero Grey GCM Garnacha-Carinena-Mataro

Ventisquero Grey GCM Garnacha-Carinena-Mataro is een blend van de volgende drie druiven: Garnacha, Carinena en Mataro (in Frankrijk bekend als; Grenache, Carignan en Mourvèdre). Ventisquero heeft in Apalta een zeer kleine hoeveelheid staan van deze druiven en tests pakten zo goed uit dat deze blend in (beperkte) productie is genomen. De wijn heeft een helderrode kleur met hints van violet. In de neus zijn vooral tonen van rijp rood fruit en cassis te herkennen maar ook aardse tonen en zwarte peper komen naar voren. De wijn is zeer elegant en complex en zal in de komende 3-6 jaar aan complexiteit winnen.

Ventisquero Grey GCM Garnacha-Carinena-Mataro smaakt heerlijk in combinatie met gegrilde worstjes, serranoham, lamsvlees, gegrild varkensvlees. Deze wijn kan tevens licht gekoeld worden gedroken.

Bij Vina Ventisquero zijn we niet alleen voorloper in de duurzame productie van wijnen maar zijn we ook het eerste Chileense wijnhuis met alle wijngaarden voor 100% gecertificeerd duurzaam! Als een officieel gecertificeerde duurzame wijnproducent, is Ventisquero volledig toegewijd om de natuurlijke bronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en daarnaast de hoogste standaard in wijnproductie te hanteren.

Aanvullende Informatie

Wijnland Chili
Wijnstreek Apalta Valley
Jaar 2015, 2016
Alcoholpercentage 14,0%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Gegrild vlees, Lamsvlees, Rood vlees
Drinkmoment(en) Diner, Iets te vieren

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning