Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Veuve Amiot

Veuve Amiot is een mousserende wijn voor alle feestelijke gelegenheden. De wijn is afkomstig uit de Franse Saumur, in de Loire-vallei, waar al sinds de 17e eeuw wijnen worden gemaakt met een natuurlijke sprankeling en elegantie. In het pittoreske plaatsje Saint-Hilaire-Saint-Florent, vlak naast de stad Saumur, liggen de Saumur wijnhuizen gebroederlijk naast elkaar. In het hart van het dorp stichtte Elisabeth Amiot, de weduwe ('veuve') van een wijnkoper, in 1884 Maison Veuve Amiot.

Het unieke mousseren van Veuve Amiot komt op geheel natuurlijke wijze tot stand. Na het bottelen rust de wijn in de monumentale keldergangen onder het huis. Als de wijn voldoende gerijpt is, vindt een tweede gistingsproces plaats. De flessen worden met de hals naar beneden in een rek geplaatst en vervolgens dagelijks met de hand gedraaid om het bezinksel naar de hals van de fles te laten zakken. Hierna wordt het bezinksel verwijderd en worden de flessen definitief afgesloten met een traditionele kurk.

Bestel Veuve Amiot nu makkelijk, voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning