Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Viljoensdrift wijnen

Viljoensdrift is een relatieve nieuwkomer binnen de Zuid-Afikaanse wijnbouw, maar wel een die binnen korte tijd de aandacht heeft weten te trekken. Wijnmaker Fred Viljoen nam eind jaren '90 samen met zijn broer Manie het wijngoed van zijn vader over waar tot dan toe alleen maar druiven geteeld waren voor levering aan de plaatselijke coöperatie. Fred wilde echter zelf wijn gaan maken nadat hij de smaak van het vak te pakken had gekregen tijdens zijn stage op het naburige wijngoed De Wetshof. Met Manie als verantwoordelijke voor de wijngaard bottelt hij nu zijn wijnen onder eigen label. Aan kwaliteitspotentieel geen gebrek, want de wijngaarden van Viljoensdrift zijn ideaal gelegen langs de oevers van de Breede Rivier in het district Robertson. Viljoen weet dat potentieel meesterlijk te vertalen in loepzuivere, fruitrijke wijnen.

De wijngaarden van Viljoensdrift zijn prachtig gelegen aan de oevers van de Breede Rivier, de levensader van deze regio. Ruim 60 ha is beplant met de traditionele druivensoorten zoals Colombard, Chenin-blanc en Pinotage. Ook kwalitatieve hoge soorten als Semillon, Cabernet Sauvignon en Chardonnay gedijen hier uitstekend. Wijnen uit deze streek worden tot de besten van Zuid-Afrika gerekend.

Bestel de wijnen van Viljoensdrift nu voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning