Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Villa Conchi

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 9,45 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 9,49 Normale prijs € 10,90

Villa Conchi

Villa Conchi: Een Passie voor Kwaliteit en Ervaring

Villa Conchi is een wijnhuis dat zijn oorsprong vindt in de visie en toewijding van Javier Galerreta. Het wijnhuis is vernoemd naar zijn moeder, Conchi, die een onuitputtelijke bron van inspiratie was voor Javier. Hoewel ze te vroeg is heengegaan, leeft haar nalatenschap voort in de kwaliteitswijnen die Javier produceert.

Met een duidelijke visie voor ogen gelooft Javier dat zijn familiebodega in staat is om wijnen van uitmuntende kwaliteit te creëren. Deze visie is werkelijkheid geworden, en Villa Conchi is nu synoniem geworden met buitengewone Spaanse wijnen.

De wijngaarden van Villa Conchi strekken zich uit over twee vooraanstaande wijnregio's in Spanje. Het wijnhuis heeft zijn thuisbasis in de befaamde wijnstreek Rioja Alavesa, waar de traditie van uitmuntende wijnen diep geworteld is. Hier profiteert Villa Conchi van de unieke terroir en de rijke geschiedenis van de regio om wijnen van ongeëvenaarde kwaliteit voort te brengen.

Maar het hart van Villa Conchi ligt ook in de Penedès, de geboorteplaats van de wereldberoemde Spaanse mousserende wijn, Cava. Hier, te midden van prachtige wijngaarden en mediterrane invloeden, vinden de druiven van Villa Conchi de ideale omstandigheden om tot volle rijpheid te komen. Het resultaat is een prachtige selectie van mousserende wijnen die de essentie van de streek weerspiegelen en de zintuigen betoveren.

De passie voor kwaliteit en de rijke ervaring van Villa Conchi komen tot uiting in elk aspect van het wijnmaakproces. Van de zorgvuldige selectie van de druiven tot de vakkundige vinificatie en de rijping in de kelders, elk detail wordt met uiterste precisie behandeld om wijnen van onberispelijke kwaliteit te produceren.