Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Viña Caliterra

19 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,59 Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 10,69 Normale prijs € 12,30
Speciale prijs € 10,69 Normale prijs € 12,30
Speciale prijs € 7,59 Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 7,59 Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 7,59 Normale prijs € 8,75
Speciale prijs € 7,59 Normale prijs € 8,75

Gerenommeerde wijngaard Vina Caliterra 

Viña Caliterra is een gerenommeerd wijnhuis uit Chili, opgericht in 1996 door de joint venture van de Chileense wijnmakerij Errázuriz en de Amerikaanse wijnmakerij Robert Mondavi. Het wijnhuis is gevestigd in de Colchagua-vallei, een van de meest prestigieuze wijngebieden in Chili. Caliterra staat bekend om zijn prachtige wijnen, gemaakt van druiven die geteeld worden in een duurzame omgeving en met respect voor de natuur.

Het wijnhuis maakt voornamelijk gebruik van de meest bekende Chileense druiven, zoals Cabernet Sauvignon, Merlot en Carmenere, maar produceert ook wijnen van internationale druivenrassen zoals Chardonnay, Sauvignon Blanc en Viognier.

Populair assortiment Vina Caliterra wijnen

Viña Caliterra heeft een aantal opvallende en populaire wijnen in zijn assortiment, waaronder de Caliterra Reserva Sauvignon Blanc, de Caliterra Reserva Carmenere en de Caliterra Edición Limitada Cabernet Sauvignon. De wijnen van Caliterra hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en worden wereldwijd gewaardeerd door wijnliefhebbers en kenners.

Als je op zoek bent naar kwaliteitswijnen uit Chili, dan is Viña Caliterra zeker een wijnhuis om te overwegen. Hun wijnen zijn niet alleen heerlijk om te drinken, maar ook duurzaam geproduceerd en van hoge kwaliteit. Bij het kopen van een fles Caliterra-wijn ben je verzekerd van een bijzondere smaakervaring en draag je bij aan een betere toekomst voor de aarde.

Geniet van Caliterra wijn

De Vina Caliterra wijn is een Chileense wijn op haar best. Door de passie van de familie Chadwick heeft elke wijn een top kwaliteit. De Caliterra wijn is alledaags, maar kunnen daarentegen ook veel diepgang bieden. Geniet bijvoorbeeld van de Caliterra Merlot Reserva. Deze rode wijn heeft een verleidelijke, rijpe en brede geur met o.a. een heerlijk aroma van zoete kersen. De smaak van deze Caliterra Merlot wijn is fluwelig en sappig.