Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Viña Errázuriz

In 1870 richtte Don Maximiano Errázuriz het bedrijf Viña Errázuriz op. In dat jaar plantte hij zijn wijngaard aan in Panquehue, aan de voet van de hoogste berg van de Andes-keten zo’n 100 km ten noorden van de hoofdstad Santiago. De koele valwinden, de nabijheid van de rivier Aconcagua en de jaarlijkse neerslag van slechts 25 cm, maken dit tot een ideaal gebied voor de wijnbouw. Deze eerste wijngaard kennen we nu als Max I. Zijn achterkleinzoon en thans president van het bedrijf, Eduardo Chadwick-Errázuriz heeft er vanaf 1990 zes percelen aan toegevoegd; Max II tot Max VII. Ze zijn beplant met de druivenrassen die het beste passen bij de specifieke ondergrond en het microklimaat. Daardoor profiteren naast de klassieke cabernet sauvignon ook de merlot, shiraz en carmenère van dit aards paradijs voor de wijnbouw.

In 2004 organiseerde Eduardo Chadwick in Berlijn een blinde proeverij voor een internationale vakjury. In deze blinde proeverij liet hij enkele Chileense wijnen van Viña Errázuriz wedijveren met de absolute wereldtop uit Frankrijk en Italië. Zijn Seña 2001 veroverde de 2e plaats, boven Château Lafite. Seña 2000 sleepte de 4e plaats in de wacht en liet Château Margaux en Château Latour achter zich!

Kortom wijnen van Errázuriz behoren tot de wereldtop: Don Maximiano, Vinedo Chadwick, La Cumbre en Kai.

Bestel de topwijnen van Viña Errázuriz nu voordelig bij Budgetwijnen.nl

Er zijn geen producten die aan uw selectie voldoen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning