Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Viru Valge Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Viru Valge Vodka is een Noord-Europese Wodka die sinds de 19e eeuw in Estland is gemaakt. De oudste destilleerderij van het land, Liviko werd in 1898 gesticht. Het is de meest oude en legendarische wodka. De wodka wordt geproduceerd van hoogwaardige graan, speciaal bronwater en alcohol.
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,50
  • Koop 12 voor € 14,90
  • Koop 18 voor € 14,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Viru Valge Vodka 0,70LTR

De Viru Valge Vodka is een Noord-Europese Wodka die sinds de 19e eeuw in Estland is gemaakt. De oudste destilleerderij van het land, Liviko werd in 1898 gesticht. Het is de meest oude en legendarische wodka. De wodka wordt geproduceerd van hoogwaardige graan, speciaal bronwater en alcohol. De wodka is helder en zacht van smaak. Het product heeft de meest moderne en hoge kwaliteit met een behandeling van actieve koolstof. Het is een helder wodka met een romig gevoel in de mond. De wodka heeft een alcoholpercentage van 40%.

Puur Genot uit Estland

Viru Valge Vodka, gevangen in een elegante fles van 0,70 liter, belichaamt de zuiverheid en het genot van Estlandse distillatie. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en gedistilleerd volgens traditionele methoden, biedt deze vodka een verfijnde smaakbeleving die de ware essentie van Estland weerspiegelt. Viru Valge Vodka staat bekend om zijn ongeëvenaarde zuiverheid. Elke druppel is doordrenkt met de frisheid van de Estlandse natuur, waardoor een soepele en schone smaak ontstaat die de zintuigen verwent.

Veelzijdig Genieten

Of je nu kiest voor een klassieke wodka-martini, een verfrissende mixdrank of gewoon puur over ijs, Viru Valge Vodka is veelzijdig genoeg om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Bij elke slok onthult deze vodka een zachte en verfijnde smaakervaring. De zuiverheid van de graanalcohol vermengt zich harmonieus met subtiele hints van granen, wat resulteert in een evenwichtige en aangename afdronk.

Viru Valge

Viru Valge Vodka is een pure Noord-Europese Wodka die al sinds de 19e eeuw in Estland wordt gemaakt. De oudste distilleerderij van het land, Liviko, werd in 1898 gesticht. Het is de oudste en meest legendarische wodka. Viru Valge wordt geproduceerd uit hoogwaardige graanalcohol en speciaal behandeld bronwater uit het hart van de Limestone Bluffs. Maak ook kennis met de overige dranken van Viru Valge.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Viru Valge
Land Estland
Artikelnummer 20170399F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op