VL92 Gin 1LTR

De VL92 Gin is geboren uit een zoektocht van twee ondernemers om hun ultieme gin te vinden. De oorsprong van de VL92 Gin ligt in Nederland. De moutwijn geeft het zijn vrijmoedigheid, de complexiteit komt voort uit het spel tussen botanische elementen die afronden met de excentrische citrusvruchten van het meest verrassende ingrediënt namelijk het korianderblad.

Normale prijs € 40,95 Speciale prijs € 38,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170223

VL92 Gin is geboren uit een zoektocht van twee ondernemers om hun ultieme gin te vinden. De oorsprong van de VL92 Gin ligt in Nederland. De moutwijn geeft het zijn vrijmoedigheid, de complexiteit komt voort uit het spel tussen botanische elementen die afronden met de excentrische citrusvruchten van het meest verrassende ingrediënt namelijk het korianderblad. De gin is vernoemd naar een oud historisch Nederlands zeilschip waarvan de vracht bestond uit exotische specerijen.

VL92 Gin

VL92 gin heeft zijn naam te danken aan de beroemde, maar vooral historische Hollandse Zeilschip waarvan diens vracht tal van exotische kruiden bevatte om zo de gin sterk naar voren te stuwen qua smaak en ingrediënten. VL92 Gin was geboren op verzoek van 2 mensen genaamd Leo Fontijne & Sietse Kalkwijk.

Maak ook kennis met de overige dranken van VL92 Gin.

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 41%
Merk VL92
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:VL92 Gin 1LTR
Uw waardering