Vordings Gin 0,70LTR

Vørding’s Gin is een gin met de kenmerkende geur en smaak van getoast cederhout. Het licht rokerige karakter van de gin is verrijkt met de tonen van sinaasappel, jeneverbes en kaneel. Het resultaat is een zijdezacht gedistilleerde en frisse gin.

Normale prijs € 36,95 Speciale prijs € 34,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
20170224

Vørding’s Gin onderscheidt zich door de kenmerkende geur en smaak van hand getoast cederhout. Het licht rokerige en verfijnde karakter van de gin is verrijkt met de tonen van sinaasappel, jeneverbes en kaneel. Het resultaat is een zijdezacht gedistilleerde en frisse gin. De perfecte keuze voor een gin en tonic, klassieke cocktail of puur in je glas.

Vørding’s Gin  

Na een lange traditie van het drinken van gin, is Vørdings begonnen met het zoeken en creëren van een eigen recept. Met basisnoten van sinaasappels, jenever, kaneel, met een lichtrokerige en rijke smaak van geroosterd Cederhout, maakt deze gin zo bijzonder en onderscheidend. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en het cederhout wordt met de hand gehakt en vervolgens geroosterd om de aromatische oliën te laten rusten. Na deze stap van verfijning, geven zij de Vording's Gin zijn licht, rokerige identiteit en zijn rijke gouden kleur.

Maak ook kennis met de overige dranken van Vordings Gin.

Meer informatie
Categorie Zacht & Zoet
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 45%
Merk Vording's
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Vordings Gin 0,70LTR
Uw waardering