Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Warner Edwards Harrington Sloe 0,70LTR

(0 reviews)

De Warner Edwards Harrington Sloe is een intens fruitige gin met een niet overdreven zoete likeur uitbarsting met noten van kersen en amandel; een pittig herfst meesterwerk dat het hele jaar door kan worden gedronken. Het is een prachtige gin gemengd met bittere citroen, of de perfecte manier om te vieren met champagne of prosecco.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Warner Edwards Harrington Sloe

De Warner Edwards Harrington Sloe is een intens fruitige gin met een niet overdreven zoete likeur uitbarsting met noten van kersen en amandel; een pittig herfstmeesterwerk dat het hele jaar door kan worden gedronken. Het is een prachtige gin gemengd met bittere citroen, of de perfecte manier om te vieren met champagne of prosecco.
De Warner Edwards hebben de beschikking over ambachtelijke destillateurs, die gepassioneerd zijn en die kwaliteit smaak en authenticiteit hoog in het vaandel hebben staan. De destillateurs willen de wereld redden voor middelmatige gin.

Meer informatie
Soort Fleurig & Floraal
Merk Warner Edwards
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170226
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op