Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Weingut Leth

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 10,95
Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 9,45
Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 15,95
Normale prijs € 18,35
Speciale prijs € 11,29
Normale prijs € 13,00
Speciale prijs € 8,95
Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 8,79
Normale prijs € 10,10
Speciale prijs € 8,79
Normale prijs € 10,10

Weingut Leth

Weingut Leth wijn bestellen bij Budgetwijnen

Onze wijnspecialisten hebben diverse wijnen van het wijnhuis Weingut Leth in het assortiment geselecteerd om u de beste wijnen uit Oostenrijk te kunnen aanbieden. Bestel eenvoudig en voordelig bij Budgetwijnen de lekkerste Weingut Leth wijnen!

Wijnhuis Weingut Leth

Weingut Leth, opgericht in 1960, heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende wijnhuizen in de regio Wagram, gelegen in Fels, ongeveer 50 km ten oosten van Wenen. 50 hectare worden gerund door de familie Leth, direct op de terrassen van de Wagram heuvels. De diepe lössgronden zijn uitstekend geschikt voor Grüner Veltliner, de helft van de oppervlakte met wijnstokken zijn beplant met dit ras. Daarnaast hebben zij ook de regionale specialiteit Roter Veltliner en Riesling. Voor de rode wijnen ligt de focus duidelijk op Zweigelt en Pinot Noir.

Assortiment Weingut Leth

Het assortiment van Weingut Leth is onderverdeeld in onderscheidende lijnen, beginnend met de lichte, frisse en geurige zomerwijnen, en gaat verder met de droge, klassieke stijl van wijnen en aan de top van de piramide staan de single-vineyard wijnen. De rode wijnen worden aangeboden in zowel een klassieke, fruitige stijl als rijke en krachtige reserves. Het assortiment wordt gecompleteerd door een mousserende wijn, een edelzoete en botrytiseerde wijn en een brede selectie magnumflessen en belegen jaargangen uit onze wijnbibliotheek.