Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Weingut Tschida

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 18,89 Normale prijs € 21,70
Speciale prijs € 13,19 Normale prijs € 15,15
Speciale prijs € 12,29 Normale prijs € 14,15
Speciale prijs € 12,29 Normale prijs € 14,15

Weingut Tschida

Wijnhuis Tschida

Toen in 1982 de eerste wijnmakerijen werden opgericht, begon hier het verhaal van deze wijnmakerij. Wat ooit begon als een bescheiden hobby groeide al snel uit tot een passie voor het creëren van buitengewone wijnen. Het jaar 1993 markeerde een keerpunt, waarin ze zich volledig toewijdden aan het ambacht van wijnmaken. Met een onwrikbaar streven naar uitmuntendheid en respect voor het unieke terroir, is Château Vieux Gaubert één van de twee gewaardeerde domeinen in de Graves-regio, gelegen op enkele tientallen kilometers onder de stad Bordeaux.

Onder de bekwame leiding van Dominique Haverlan, die met passie en expertise de scepter zwaait over deze wijnmakerij, worden hier fijne, schone wijnen geproduceerd die getuigen van het karakteristieke terroir waarop de druiven gedijen. Elk glas van de wijnen van Château Vieux Gaubert weerspiegelt de moderne stijl en het vakmanschap waarmee ze zijn vervaardigd.

Met een harmonieus samenspel van traditie en innovatie worden hier wijnen gemaakt die de zintuigen prikkelen en de ware essentie van het land en de druivensoorten tot uiting brengen. Ontdek de uitmuntende kwaliteit en het unieke karakter van de wijnen van Château Vieux Gaubert en laat u meevoeren op een smaakvolle reis door de Graves-regio, waar passie en vakmanschap samenkomen in elke druppel.