Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Wente Vineyards

Het wijnhuis Wente Vineyards gaat terug tot 1883. Toen stichte C.H. Wente, een eerste generatie Duitse immigrant, zijn wijnmakerij. Hij had het vak geleerd van Charles Krug. Wente Vinegards heeft haar terroirs in de Livermore Valley, C.H. Wente kwam er namelijk al snel achter dat de warme dagen, koele nachten en gravel grond een ideale basis vormden voor het maken van wijnen.

Generatie op generatie heeft het wijnhuis Wente Vineyards zich in de jaren ontwikkeld tot een mooi wijnhuis. Wente Vineyards is dan ook de oudste wijnmakerij in Amerika die continu onder beheer van dezelfde familie stond. Begonnen met 48 hectaren is het wijnhuis Wente inmiddels in bezit van circa 2000 hectaren in de Livermore Valley en San Fransisco Bay. Ook heeft Wente Vineyards nog een circa 800 hectare onder beheer in Arroyo Monterey.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning