Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Wijnhuis Diemersfontein

Diemersfontein is sinds 1940 in handen van de Sonnenberg familie. Max Sonnenberg kocht het wijnhuis met 183 hectare grond, dat ligt  in de schaduw van de Hawekwa bergen. De zoon van Max, Richard, nam het wijnhuis over van zijn vader in de jaren '50. De huidige eigenaren zijn David en Sue Sonnenberg.

De vader van David heeft in 1970 de eerste wijngaarden aangeplant en David bouwde in 2000 zijn eerste kelder. Vanaf toen begon hij met de productie van wijnen die vele prijzen kregen. De wijngaard is beplant met de druivensoorten Shiraz, Pinotage, Cabernet Sauvignon, Merlot, Viognier, Barbera, Roobernet en Mouverdre.

Het landgoed Diemersfontein ligt centraal op de wijnroute van de Kaap. Het is idyllisch gelegen tussen bergen en kloven in de buurt van Kaapstad.

Bij Budgetwijnen.nl bestelt u de wijnen van Diemersfontein voor een aantrekkelijke prijs. Door een scherp inkoop- en kostenbeleid kunnen wij leveren voor lage prijzen.

Er zijn geen producten die aan uw selectie voldoen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning