Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Wijnkisten

De wijnkisten groothandel van Nederland!

Betaalbare wijnkisten van uitstekende kwaliteit vindt u bij Budgetwijnen.nl. Wijnkisten zijn er in diverse soorten en maten, van een klein wijnkistje voor 1 fles tot grote wijnkisten voor 6 flessen. Bestel uw wijnkist voordelig en snel via onze webshop en wij zorgen voor een snelle levering.

Wijnkisten rechtstreeks af fabriek

Onze houten wijnkistjes zijn in meerdere uitvoeringen, rechtstreeks af fabriek leverbaar. De standaard wijnkist bijvoorbeeld is voorzien van een geïntegreerde bodem en heeft een nietdeksel. Voor onze schuifkisten van extra zware kwaliteit gebruiken wij alleen topkwaliteit vurenhout, zodat naast uw wijnflessen ook uw champagne-, sekt- of proseccoflessen probleemloos in elk formaat wijnkist passen. Onze (houten) wijnkistjes met schuifdeksels hebben naast een blokverbinding ook een geïntegreerde bodem. Dus geen nietjes of spijkers, wat weer beschadigingen aan de toonbank of tafel voorkomt. Verantwoord bosbeheer staat bij ons hoog in het vaandel!

De deksels van onze wijnkisten kunnen worden voorzien van een zeefdruk bedrukking. Een bedrijfslogo of een tekstuele uiting geven de wijnkist dan net die extra attentie mee. Geef uw wensen door aan onze groothandel! Wat betreft deze speciale wijnkisten garanderen wij een levertijd van 2 – 3 weken.

Budgetwijnen.nl | Niet alleen topwijnen, maar ook topkwaliteit wijnkisten voor een budgetprijs!

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning