Wijnproeverij

Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

  • WebwinkelKEUR Gecertificeerd
  • Gratis thuisbezorgd v.a. €45,-
  • Verrassend veelzijdig & veel voordeel
  • Ontvang gratis bij iedere Euro een Budgetzegel!

Wijnproeverij

U bent van harte welkom in onze luxe wijnbar!

Iedereen heeft een persoonlijke beleving bij het proeven van wijn. Honderden geuren en smaken liggen verborgen in talloze wijnsoorten.

Misschien heeft u wel eens een film gezien waarin iemand aandachtig een glas wijn proeft waarna hij de naam en het oogstjaar van de wijn noemt. Dat is natuurlijk onzin en dat is ook de bedoeling niet van het wijnproeven. Toch is het na een tijdje goed mogelijk dat je bepaalde kenmerken van wijnen gaat herkennen zoals druivenvariëteit, streek van herkomst en de manier van rijping. Maar het belangrijkste is dat je na verloop van tijd een bepaalde voorkeur gaat ontwikkelen en dat die voorkeur dan ook beschreven kan worden met meer worden dan alleen "lekker".

Wij bieden u exclusief de mogelijkheid iedere vrijdag en zaterdag kennis te maken met ons wijnassortiment. Proef, beleef en geniet in onze luxe wijnbar en laat u vrijblijvend adviseren door de aanwezige wijnspecialisten. U gaat gegarandeerd naar huis met een wijn die volledig voldoet aan uw specifieke wensen. U bent van harte welkom, reserveer nu snel via onze klantenservice.

Wijnproeverij op locatie

Bent u op zoek naar een smaakvol en bijzonder idee voor uw bedrijfs- of personeelsfeest? Wij hebben hét concept dat uw smaakpapillen streelt, een feest voor uw zintuigen is en toepasbaar is voor meerdere feestelijke gelegenheden. Tijdens onze professionele wijn- en spijsproeverijen op locatie zullen verschillende kwaliteitswijnen worden geproefd met bij elke wijn een luxe bijpassend hapje of amuse. Beleef tijdens dit fraaie arrangement een bijzondere smaaksensatie. De wijnen en hapjes zullen door gespecialiseerde wijn- en spijskenners worden geselecteerd en worden op professionele wijze gepresenteerd. Er zal tijdens de proeverij informatie worden gegeven over de geproefde wijnen en hapjes. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met onze klantenservice op.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning