Wilderen Double You Gin 0,70LTR

Wilderen Double You Gin is gedistilleerd, gebotteld, gelabeld en verzegeld in Brouwerij en Alcoholstokerij Wilderen. De gin is gemaakt met 21 plantaardige en regionale kruiden, toegevoegd in geheime proporties. Onder andere jeneverbes, hop, roos, bloesem, koriander zijn toegevoegd aan deze gin. 

Normale prijs € 38,95 Speciale prijs € 36,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170227

Wilderen Double You Gin is gedistilleerd, gebotteld, gelabeld en verzegeld in Brouwerij en Alcoholstokerij Wilderen. De gin is gemaakt met 21 plantaardige en regionale kruiden, toegevoegd in geheime proporties. Onder andere jeneverbes, hop, roos, bloesem, koriander zijn toegevoegd aan deze gin. De smaak van de gin is kruidig en karaktervol, het karakter van deze gin is een welbewuste selectie waar je de verleiding niet kan weerstaan. Het innerlijke conflict van een sterk karakter. Deze gin is zwart als de duivel en puur als een engel.

Wilderen Gin

De brouwerij van Wilderen vertelt ons een vroege geschiedenis, die ons helemaal terugvoert tot het jaar 1642. De brouwerij stond in deze periode op de plaats waar later het bakhuis, de melkerij en het washuis gebouwd werden. Onder het huidige woonhuis kan men nog de dichtgemetselde keldergaten van de brouwerij zien. Wilderen Gin wordt gedistilleerd, gebotteld, gelabeld én verzegeld in Brouwerij & Alcoholstokerij Wilderen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Wilderen Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 43%
Merk Wilderen
Land België
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Wilderen Double You Gin 0,70LTR
Uw waardering