Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Winkel online & offline

De online & offline winkel

Online of Offline, het kan beide bij Budgetwijnen.nl. Laat uw favoriete wijn eenvoudig en snel thuisbezorgen of breng een bezoek aan onze winkel voor een goed advies op maat, de heerlijkste wijnen of om uw bestelling af te halen. Onze adviseurs heten u van harte welkom!


Budgetwijnen.nl ✓ De online én offline wijnhandel van Nederland!

Naast onze webshops Budgetwijnen.nl, Budgetdranken.nl en Drankgeschenken.nl hebben wij ook een fysieke winkel in het centrum van Haaksbergen (Overijssel). Proef, beleef en geniet van een enorm assortiment van ruim 10.000 artikelen afkomstig uit alle toonaangevende gebieden over de gehele wereld voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij uw zoektocht naar uw favoriete wijn, drank of relatiegeschenk. Kwaliteit, service en een goed advies staan bij ons hoog in het vaandel.

Ook het afhalen van uw bestelling is mogelijk. Betaal eenvoudig met uw pinpas, creditcard, cadeaubon, VVV cadeaukaart of contant. Wij willen u adviseren om vooraf contact op te nemen met onze klantenservice, dan kunnen wij voor u controleren of uw bestelling op voorraad is in de winkel.

Uw bestelling afhalen in onze winkel? Volg dan onderstaande stappen.

1) Geef uw bestelling door via e-mail of telefoon;
2) Wacht op uw bevestiging;
3) Haal uw bestelling af in onze winkel.

Proost | Cheers | Sante | Zum Wohl | Cin Cin | Vashe Zdoróvje | Salud