Wint & Lila Gin 0,70LTR

Wint & Lila Gin is een sprankelende gin met milde en complexe geuren, die de combinatie van jeneverbes met de frisheid van munt en oranjebloesem schetsen; zacht en olieachtig in de mond, verfrissend met een subtiele kruidachtige en citroenachtige afdronk.
Normale prijs € 32,95 Speciale prijs € 29,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170228

Wint & Lila Gin is een sprankelende gin met milde en complexe geuren, die de combinatie van jeneverbes met de frisheid van munt en oranjebloesem schetsen; zacht en olieachtig in de mond, verfrissend met een subtiele kruidachtige en citroenachtige afdronk. Wint & Lila Gin wordt gemaakt van maar liefst tien botanicals, namelijk jeneverbes, koriander, engelwortel, engelwortel, kaneel, sinaasappelschil, citroen en limoen, munt en oranjebloesem. Wint & Lila Gin combineert op een evenwichtige manier de beste traditie met de mediterrane smaken en geuren van Andalusië.

Wint & Lila Gin

In Cadiz, 25 april 1645, waren Juan de Wynt en Sweerts (ridder van de orde van Calatrava) en Margarita de Lila Blanco, beiden van Vlaamse afkomst, toegewijd aan de maritieme handel tussen Spanje en Amerika. Met hun unie werd een van de beste Sea Carrier-bedrijven gebouwd. Juan de Wynt en Carlos de Lila en Van Thune (Margarita's vader), behoorden tot een van het hertogdom Brabant, waar de Wynts het kasteel Dolincohen hadden, en vanwege de godsdienstoorlogen in de tijd van Alexandre de Farnesio, hij werd gedwongen om te falen naar de stad Yprés.Een merk dat vernoemd is naar één van de toonaangevende bedrijven van de maritieme handel in 1646, Juan de Wint en Magarita Lila.

Maak ook kennis met de overige dranken van Wint & Lila Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Wint & Lila
Land Spanje
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Wint & Lila Gin 0,70LTR
Uw waardering