Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Barossa Valley

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 19,75 Normale prijs € 22,70
Speciale prijs € 14,89 Normale prijs € 17,10

Witte wijn uit Barossa kopen

Wilt u witte wijn uit Barossa kopen? Bekijk dan onze wijnen in onze webshop. Bij ons vindt u enkel de beste kwaliteitswijnen tegen zeer scherpe prijzen. Aangezien wij een webshop zijn kunnen wij onze verkoopprijzen laag houden, aangezien wij geen extra fysieke winkelkosten hebben zoals voor een etalage of winkelpersoneel. Tevens hebben wij goede banden met onze leveranciers en volgen wij de landelijke ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen wij altijd scherp inkopen en daar profiteert u als klant van mee. U bestelt gemakkelijk en eenvoudig online uw favoriete witte wijn uit Barossa en uw pakket wordt bij u aan huis geleverd. U ontvangt vooraf de track en trace code van de pakketaanbieder waarmee wij samenwerken zodat u uw pakket kunt volgen.

Kenmerken witte wijn uit Barossa

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Barossa is dat dit in verhouding tot de rode wijnen een beperkt aanbod betreft. Aangezien Barossa voornamelijk rode wijnen voortbrengt. Echter zijn de witte wijnen uit Barossa die wij in ons assortiment hebben van zeer goede kwaliteit.

Soorten Australische witte wijn uit Barossa

Er zijn verschillende soorten Australische witte wijn uit Barossa, waaronder de Langmeil Barossa Dry Riesling Eden Valley en de Langmeil Wattle Brae Dry Riesling die wij in ons assortiment aanbieden. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige wijnen die gemaakt worden van de Riesling druif en zijn beide zowel fris als fruitig.