Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Eden Valley

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 10,89 Normale prijs € 12,50
Speciale prijs € 12,49 Normale prijs € 14,35

Witte wijn uit Eden Valley kopen

Wilt u witte wijn uit Eden Valley kopen? Bekijk dan onze webshop waarin wij de beste kwaliteit witte wijn uit het Australische Eden Valley aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Indien u 12 flessen afneemt of een bedrag besteedt van € 95,- is de bezorging binnen Nederland gratis. Vanwege de nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke ontwikkelingen en trends zijn wij in staat zeer scherp de beste wijn te kunnen inkopen. Dit betekent tevens een scherpe verkoopprijs waarvoor wij de beste en lekkerste witte wijn uit Eden Valley kunnen aanbieden. Uiteraard is het van belang thuis voldoende opslagcapaciteit te hebben en onder de juiste omstandigheden om de wijn zo lang mogelijk goed te houden.

Kenmerken witte wijn uit Eden Valley

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Eden Valley is onder andere dat dit gebied gelegen is in Zuid-Australië. De historie van de wijnproductie in Eden Valley in Australië gaat terug naar 1847 waarin één van de oudste Riesling wijngaarden staan, samen met de Shiraz druif. Het zijn dan ook voornamelijk familiebedrijven die al generaties worden voortgezet. Hierin zijn authenticiteit en duurzaamheid de sleutelwoorden die bijdragen aan de hoogwaardige kwaliteit van de prachtige witte wijn uit Eden Valley.

Soorten Australische witte wijn uit Eden Valley

In ons assortiment vindt u een aantal soorten Australische witte wijn uit Eden Valley, waaronder de Langmeil Barossa Eden Chardonnay Spring Fever en de Langmeil Barossa Live Wire Sweet Riesling. Dit zijn beide top wijnen van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.