Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

New South Wales

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,45
Normale prijs € 8,65
Speciale prijs € 6,35
Normale prijs € 7,30

Witte wijn uit New South Wales kopen

Indien u witte wijn uit New South Wales wilt kopen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment van enkel de beste kwaliteitswijnen tegen zeer scherpe prijzen. Bij afname van 12 flessen of een besteding van € 95,- is de bezorging binnen Nederland gratis. U bestelt gemakkelijk en voordelig online uw favoriete witte wijn uit New South Wales en u krijgt het aan de deur geleverd.

Kenmerken witte wijn uit New South Wales

Eén van de kenmerken van witte wijn uit New South Wales is dat dit gebied de bakermat van de wijnproductie in Australië is. In 1790 werden de eerste wijnstokken aangeplant in de omgeving dat nu Sydney is en dit heeft zich in de latere jaren uitgebreid naar onder andere Hunter Valley.

Soorten witte wijn uit New South Wales

In ons assortiment vindt u diverse soorten witte wijn uit New South Wales, zoals onder andere Tulipe World Series Chardonnay, De Bortoli Chardonnay en De Bortoli Semillon Chardonnay. Tulipe World Series Chardonnay is een volle en ronde witte wijn die gemaakt wordt van de Chardonnay druif en past goed bij gevogelte, vis en wit vleesgerechten. De Bortoli Chardonnay is tevens een volle en ronde wijn en wordt gemaakt van de Chardonnay druif. Deze witte wijn past goed bij gevogelte, vis en pizza & pasta. De Bortoli Semillon Chardonnay is lichte en soepele witte wijn en wordt gemaakt van een blend van zowel de Chardonnay als de Semillon druif.