Witte wijn uit Victoria

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Witte wijn uit Victoria kopen

Wilt u witte wijn uit Victoria kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Indien u 12 flessen afneemt, of een bedrag van € 95,- besteedt is de bezorging binnen Nederland gratis. U bestelt gemakkelijk en voordelig online uw favoriete witte wijn uit Victoria. In samenwerking met een grote pakketaanbieder wordt uw pakket bij u aan huis geleverd. U ontvangt vooraf de track en trace code zodat u uw pakket op de voet kunt volgen en kunt zien hoe laat dit bij u geleverd zal worden. Uiteraard is het van belang dat u thuis een goede opslagcapaciteit heeft voor uw favoriete wijnen.

Soorten witte wijn uit Victoria

Er zijn diverse soorten witte wijn uit Victoria. Of het nu gaat om frisse witte wijnen of om stevige rode wijnen. Met name de kwaliteit is belangrijk in dit gebied. Het gebied heeft een variëteit van druivensoorten, bodems en diverse stijlen.

Kenmerken witte wijn uit Victoria

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Victoria is onder andere dat de wijngebieden in deze Australische deelstaat verspreid zijn. Dit is deels gekomen door de verwoestende druifluis, maar tevens komt dit door het microklimaat. Van een microklimaat is sprake als de omstandigheden op een kleine schaal anders zijn dat je zou verwachten op basis van het klimaat. Dit wordt veroorzaakt door de begroeiing, overheersende windrichting, geografie, maar ook door menselijke factoren zoals (stedelijke) bebouwing. Door deze factoren wordt het aantal zonuren, de neerslaghoeveelheid en de temperatuur beïnvloed.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken