Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Aconcagua Valley

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 18,95 Normale prijs € 21,80
Speciale prijs € 17,50 Normale prijs € 20,15

Witte wijn uit Aconcagua Valley kopen

Indien u witte wijn uit Aconcagua Valley wilt kopen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment van de beste witte wijn uit Aconcagua Valley tegen zeer scherpe prijzen. Wij houden de landelijke trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Daarnaast hebben wij zeer goede banden met onze leveranciers en dit zorgt er samen voor dat wij zeer scherp kunnen inkopen. Doordat wij een webshop zijn hebben wij geen extra kosten als het gaat om winkelpersoneel of etalagekosten. U kunt uw favoriete witte wijn uit Aconcagua Valley thuis bestellen en aan huis geleverd krijgen. Kortom u hoeft de deur niet eens meer uit!

Kenmerken witte wijn uit Aconcagua Valley

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Aconcagua Valley is dat deze regio één van de vijf belangrijkste wijnregio’s van Chili is. De bergtop van de Aconcagua is de hoogste van het Andesgebergte, namelijk 7000 meter boven het zeeniveau. Hier heerst een unieke combinatie van het aantal zonuren, de bodemgesteldheid, de hoogte van de wijngaarden en de temperatuurverschillen tussen dag en nacht. Daarnaast is zorgt het smeltwater van het Andesgebergte voor juiste watertoevoer in de wijngaarden.

Soorten witte wijn uit Aconcagua Valley

Er zijn enkele soorten witte wijn uit Aconcagua Valley zoals bijvoorbeeld van wijnhuis Arboleda met haar heerlijke Sauvignon Blanc en Chardonnay wijn. Daarnaast hebben wij een bijzondere variant van wijnhuis Montes, namelijk Montes Outer Limits Sauvignon Blanc in ons assortiment. Bekijk ons assortiment op www.budgetwijnen.nl en profiteer van uw favoriete witte wijn uit Aconcagua Valley tegen zeer scherpe prijzen.