Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Nahetal

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,15 Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,70

Duitse witte wijn uit Nahetal kopen

Wilt u Duitse witte wijn uit Nahetal kopen? Ontdek ons aanbod van de beste Duitse witte wijn uit Nahetal tegen zeer scherpe prijzen. Wij werken samen met een grote pakketdienst die uw bestelling aan huis aflevert. Uiteraard is het van belang dat u thuis een goede opslagmogelijkheid heeft voor de wijnen. Het liefst in een donkere en koele ruimte.

Kenmerken witte wijn uit Nahetal

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Nahetal is dat in dit gebied voornamelijk witte wijnen worden geproduceerd. Dit betreft de druiven Riesling, Müller-Thurgau en de Silvaner druif.

Soorten witte wijn uit Nahetal

Er zijn verschillende soorten witte wijn uit Nahetal in ons assortiment te vinden waaronder de Hausmann Rivaner Bereich Nahetal 1 LITER, Hausmann Rivander Nahe en de Hausmann Pinot Blanc Nahe. De Hausmann Rivaner Bereich Nahetal 1 LITER is een middelzoete witte wijn afkomstig uit het Duitse Nahetal gebied. Met een bleekgele kleur heeft deze prachtige wijn een bouquet bestaande uit fruitige tonen. De afdronk is zoet waarmee deze wijn erg goed past bij borrelhapjes, een kaasplankje en heerlijke salades. Hausmann Pinot Blanc Nahe is een sprankelende witte wijn met een licht groene zweem en een aromatisch bouquet met tinten van voorjaarsbloemen. Deze wijn wordt gemaakt van de Pinot Blanc druif en is erg lekker bij een kaasplankje, visgerechten en frisse salades. Hausmann Rivaner Nahe is een witte middelzoete wijn en wordt gemaakt van de Rivaner druif. De kleur van deze wijn is bleekgeel en het bouquet bevat fruitige tonen. Deze zoete en zachte wijn past erg goed bij borrelhapjes, salades en bij een heerlijk kaasplankje.