Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Makedonikos

1 product
Sorteer op

Griekse witte wijn Makedonikos kopen

Wilt u Griekse witte wijn Makedonikos kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Wij hebben het zeer populaire Tsantali Imiglykos Wit in ons assortiment. Vanwege de nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke ontwikkelingen en trends zijn wij in staat zeer scherp Griekse wijn Makedonikos in te kunnen kopen. Als klant profiteert u hier van mee, daar wij geen extra kosten hoeven te maken als het gaat om fysiek winkelpersoneel of etalagekosten.

Tsantali Imiglykos Wit

Tsantali Imiglykos Wit is een zoete en zachte witte wijn gemaakt van diverse druivensoorten. Deze wijn komt uit de Makedonikos wijnstreek uit Griekenland en is afkomstig van wijnhuis Tsantali die tevens bekend staat om haar Ouzo wijnen. Tsantali Imiglykos Wit is halfzoet en heeft een verrassende afdronk. Deze wijn past dan ook erg goed bij gevogelte, visgerechten en bij een heerlijk kaasplankje. Het lekkerst is om deze wijn gekoeld te drinken.

Griekse witte wijn Imiglykos bestellen

Indien u Griekse witte wijn Imiglykos wilt bestellen doet u dit gemakkelijk en voordelig via www.budgetwijnen.nl. Indien u 12 flessen afneemt of een bedrag besteedt van € 95,- is de verzending binnen Nederland gratis. Naast de witte wijn van Imiglykos hebben wij tevens de rode wijn, namelijk de Tsantali Imiglykos Rood. Dit is tevens een zoete en zachte wijn, gemaakt van diverse druivensoorten en past goed bij rood vlees en een kaasplankje. Overigens is dit ook goed te drinken als digestief.