Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Codru

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,35 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 6,35 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 6,35 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 13,50 Normale prijs € 15,55
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,50

Moldavische witte wijn uit Codru kopen

Wilt u Moldavische witte wijn Codru kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die bij u aan de deur uw bestelling levert. Vooraf ontvangt u dan de track en trace code zodat u uw pakket kunt volgen, waarin tevens het verwachte levertijdstip vermeld staat. Zodat u uw pakket in ontvangst kunt nemen.

Kenmerken Moldavische witte wijn uit Codru

Eén van de kenmerken van Moldavische witte wijn uit Codru is dat de wijngaarden van Moldavië op dezelfde breedtegraad liggen als de Franse Bordeaux. Codru bestaat uit een bosrijke omgeving en heeft een mild klimaat. Van het land bevinden zich in Codru meer dan de helft van alle wijngaarden. Er worden frisse witte wijnen gemaakt. Wijnen uit Moldavië zijn erg onbekend in Nederland, maar toch spreken we hierbij over kwalitatief hoogwaardige wijnen, aangezien dit een zeer geschikt wijnland is met een ideaal klimaat, verkoeling van de Zwarte Zee, een goede bodem en voldoende vakkennis.

Soorten Moldavische witte wijn uit Codru

In ons assortiment vindt u enkele soorten Moldavische witte wijn uit Codru. Een opvallende kwalitatief hoogwaardige witte wijn uit Codru is de Radacini Vintage Chardonnay. Deze witte wijn heeft een goudgele kleur en bevat een bouquet van abrikoos, citrus, perzik en vanille. De smaak is erg romig met rijp fruit en bevat een lange afdronk.