Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Stefan Voda

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Moldavische witte wijn uit Stefan Voda kopen

Wilt u Moldavische witte wijn uit Stefan Voda kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en ontdek de prachtige wijnen van Stefan Voda. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die de wijnen bij u aan huis levert. Zodra het pakket bij ons de deur uit gaat, ontvangt u de track en trace code voor de levering zodat u uw pakket precies kunt volgen. Uw pakket wordt bij u aan de voordeur geleverd.

Kenmerken witte wijn uit Stefan Voda

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Stefan Voda is dat wijnbouw in Moldavië een zeer belangrijke manier van inkomsten is voor de economische sector. Wat veel mensen niet weten is dat maar liefst 10% van het land uit wijngaarden bestaat die veelal bebouwd worden met Franse druivenrassen. De hele regio bevat gunstige omstandigheden voor de wijnbouw, ook omdat een deel van de wijnbouw in Moldavië op dezelfde breedtegraad ligt als de Franse Bordeaux.

Soorten Moldavische witte wijn uit Stefan Voda

Er zijn verschillende soorten Moldavische witte wijn uit Stefan Voda te vinden in ons assortiment. De regio Stefan Voda bestaat uit relatief vlakke grond met uitzondering van Chateau Purcari. De winters in dit gebied zijn kort en koud en daarentegen zijn de zomers lang en heet. Dit zijn dan ook de ideale omstandigheden om druiven te laten rijpen.