Kamptal Gruner Veltliner

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kamptal Gruner Veltliner kopen

Wilt u Kamptal Gruner Veltliner kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Wij hebben alleen de beste Kamptal Gruner Veltliner van de hoogte kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Kenmerken Kamptal Gruner Veltliner

Eén van de kenmerken van Kamptal Gruner Veltliner is dat de Gruner Veltliner druif wordt gezien als dé druif van Oostenrijk. De Gruner Veltliner druif is de Oostenrijkse trots en onlosmakelijk verbonden met dit land. Kamptal is één van de meest prestigieuze wijndistricten van Oostenrijk en dit gebied dankt zijn naam aan de rivier de Kamp die dwars door dit gebied heen stroomt. De hoofdstad van Kamptal is Langenlois en dit is één van de bekendste Oostenrijkse wijnsteden. De witte wijn die van de Kamptal Gruner Veltliner wordt gemaakt is vaak peperig en fris met tonen van citrus waarin ook honing mogelijk is.

De beste Kamptal Grüner Veltliner

De beste Kamptal Grüner Veltliner vindt u uiteraard in ons assortiment van Budgetwijnen. Wij hebben alleen wijnen van de hoogste kwaliteit, die wij tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. De Grüner Veltliner is dan ook een druif met een veelzijdig karakter. Kamptal staat tevens bekend vanwege haar gevarieerde bodems, zoals kalksteen, zandsteen, Gneis, leisteen en Löss. De Grüner Veltliner druif staat het liefst met haar wortels in een vochtige bodem. Kamptal is dan ook één van de meest toonaangevende gebieden voor droge witte Oostenrijkse wijn. Opvallend is dat de Trüner Veltliner druif zonder rijping op eikenhout het beste tot zijn recht komt, aangezien het hout te veel smaak afgeeft waardoor de typerende aroma’s en structuur van de Grüner Veltliner druif niet goed tot hun recht komen.

Gruner Veltliner Kamptal bestellen?

Wilt u Gruner Veltliner Kampstal bestellen? Bekijk dan eens de wijnen in ons assortiment afkomstig van onder andere wijnhuis Allram. Dit wijnhuis staat aan de top van de Oostenrijkse wijnbouw en levert zeer hoogwaardige wijnen. Of bijvoorbeeld wijnhuis Winzer Krems. Via onze webshop bestelt u gemakkelijk en voordelig uw favoriete Gruner Veltliner Kamptal wijn. Naast dat de prijzen zeer scherp zijn die wij aanbieden, kunt u tevens profiteren van de staffelprijzen.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken