Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tejo

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 8,00

Portugese witte wijn uit Tejo kopen

Wilt u Portugese witte wijn uit Tejo kopen? Bekijk dan in ons assortiment de kwalitatief hoogwaardige Azul Portugal Vinho Verde Branco. Indien u 12 flessen afneemt of een bedrag besteedt van € 95,- is de bezorging binnen Nederland gratis. Wij werken samen met een grote pakketaanbieder waarmee de wijnen in speciale stevige dozen die speciaal gemaakt zijn voor het vervoeren van flessen. Deze dozen zijn extra stevig en hebben een vakverdeling waardoor de flessen goed beschermd vervoer kunnen worden. Tevens hebben wij goed contact met onze leveranciers en volgen wij de landelijke trends en ontwikkelingen op de voet. Hierdoor zijn wij in staat zeer scherp in te kunnen kopen en daar profiteert u als klant van mee. Aangezien wij een webshop zijn hebben wij geen extra kosten als het gaat om een fysieke winkel of fysiek winkelpersoneel.

Soorten Portugese witte wijn uit Tejo

Er zijn relatief weinig soorten Portugese witte wijn uit Tejo. Aangezien Portugal veel meer rode wijn produceert ten opzichte van witte wijn is de witte wijn in ons assortiment van hoge kwaliteit. Het lekkerst is om de wijn gekoeld te serveren. Het beste is om een dag voordat u de wijn wilt consumeren in de koelkast te plaatsen.

Kenmerken Portugese witte wijn uit Tejo

Eén van de kenmerken van Portugese witte wijn uit Tejo is dat dit gebied bekend staat als wijnregio. De wijnen die in het Portugese gebied Tejo gemaakt worden zijn levendige wijnen. Tejo wordt overigens afgeleid van de rivier de Taag.