Witte wijn uit Calatayud

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Witte wijn uit Calatayud kopen

Wilt u witte wijn uit Calatayud kopen? Bekijk dan ons assortiment op www.budgetwijnen.nl voor het mooiste aanbod van de beste witte wijn uit Calatayud voor de scherpste prijs.

Kenmerken witte wijn uit Calatayud

Opvallende kenmerken van witte wijn uit Calatayud is dat deze wijn in 1990 de D.O. (Denominación de Origen) status kreeg. Calatayud is een heel oud wijngebied dat zijn oorsprong kent uit de Romeinse Tijd. Er zijn zelfs nog wijnkelders te bezoeken als museum die teruggaan naar de 12e eeuw.

Soorten witte wijn uit Calatayud

Vanwege het gunstige klimaat in dit gebied zijn er diverse soorten witte wijn uit Calatayud. De wijnen uit dit gebied zijn frisser en hebben een lager alcoholpercentage dan uit de rest van Aragon. Echter zijn het wel de rode wijnen die domineren in dit gebied, maar in ons assortiment hebben wij een heerlijke witte wijn uit Calatayud en dat is de Intruso Verdejo Rueda die door onze klanten ook zeer hoog gewaardeerd wordt. Wij hebben alleen de beste witte wijn van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen in ons assortiment. Juist vanwege de goede contacten met onze leveranciers en door het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen kunnen wij zeer gunstig inkopen. Uiteraard profiteert u hier als klant flink van mee. Daarnaast hoeft u uw huis niet eens uit om uw favoriete wijn te bestellen, want dit kan eenvoudig en snel online. Uw bestelling wordt dan zelfs nog bij u thuis afgeleverd. Kortom u hoeft het huis er niet eens voor uit!

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken