Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Toro

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 26,95 Normale prijs € 31,00

Witte wijn uit Toro kopen

Wilt u witte wijn uit Toro kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. U vindt bij ons alleen de beste witte wijn uit Toro tegen zeer scherpe prijzen. Wij maken gebruik van staffelkortingen en omdat wij een webshop zijn kunnen wij besparen op etalage kosten van een fysieke winkel en personeel. Daarnaast hebben wij goede contacten met onze leveranciers en volgen wij de landelijke ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen wij nog interessanter inkopen en daar profiteert u van mee.

Kenmerken Spaanse witte wijn uit Toro

Eén van de kenmerken van Spaanse witte wijn uit Toro is onder andere dat dit gebied één van de weinige is dat de laatste decennia zoveel heeft gewonnen aan populariteit vanwege de toegenomen kwaliteit. De winters in Toro kunnen erg koud zijn en de zomers ontzettend heet.

Soorten witte wijn uit Toro

Er zijn verschillende soorten witte wijn uit Toro. Sinds 1978 heeft dit gebied de D.O. (Denominación de Origen) status gekregen. Witte wijn uit Toro wordt voornamelijk gemaakt van de Verdejo en Malvasia druif. Echter staat dit gebied met name bekend om de rode wijn, gemaakt van de Tempranillo druif, die heeft in dit gebied eigen naam, namelijk ‘Tinto de Toro’. Deze druivensoort staat hier al sinds de 11e eeuw aangeplant.