Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Utiel-Requena

1 product
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 6,90
Normale prijs € 7,95

Witte wijn uit Utiel Requena kopen

Wilt u witte wijn uit Utiel Requena kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en profiteer van het voordeel van alleen de beste witte wijn uit Utiel Requena tegen zeer scherpe prijzen.

Soorten Spaanse witte wijn uit Utiel Requena

Er zijn diverse soorten Spaanse witte wijn uit Utiel Requena. Namelijk van de Merseguera, Macabeo, en Planta Nova (ook wel bekend als de Tardana) druif.

Kenmerken witte wijn uit Utiel Requena

Enkele kenmerken van witte wijn uit Utiel Requena is dat dit gebied tussen de zee en de centrale hoogvlakte van Spanje gelegen is. De wijngaarden zijn gelegen op een gemiddelde hoogte van 720 meter. Witte wijn uit Utiel Requena wordt gemaakt in roestvrij stalen gistkuipen waarin temperatuur controle plaatsvindt. Technisch gezien is de witte wijn van de Merseguera druif zeer goed. Een toevoeging hieraan van de Macabeo druif helpt de witte wijn uit Utiel Requena meer karakter te geven. Er is redelijk recent nog een nieuw type witte wijn toegevoegd in het D.O. (Denominación de Origen) regelement en dat is de de Utiel-Requena Superior en betreft een witte wijn gemaakt van de Macabeo druif met 10,5% tot 12% alcohol. Bekijk ons assortiment van witte wijn uit Utiel Requena en profiteer van het voordeel van alleen de beste kwaliteitswijnen tegen zeer scherpe prijzen. Wij houden de landelijke ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten en door onze goede contacten met de leveranciers zijn wij in staat om zeer scherp in te kunnen kopen. Daar profiteert u uiteraard flink van mee!