Witte wijn Zuid-Afrika

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 73

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 73

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Witte wijn Zuid-Afrika kopen

Wilt u witte wijn uit Zuid-Afrika kopen? Bekijk dan ons prachtige assortiment van alleen de beste witte wijn uit Zuid-Afrika op www.budgetwijnen.nl. Bijvoorbeeld de prachtige witte wijn van Springbok, Veelplesier, Nederburg, Bergsig, de mousserende wijn van Avondale, Oude Kaap, Zonnebloem, Peacock, Lomond, Bon Courage, Drostdy Hof, Firefly, Blye Mense, of de No House Wine. Alleen de beste wijnen van de hoogste kwaliteit bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen. Wij hebben namelijk nauwe banden met onze leveranciers en wij volgen de landelijke trends op de voet. Hierdoor zijn wij in staat om tegen zeer scherpe prijzen de wijnen in te kopen en daar profiteert u als klant natuurlijk flink van mee.

Soorten witte wijn Zuid-Afrika

Er zijn diverse soorten witten wijn uit Zuid-Afrika. In Klein Karroo worden voornamelijk dessertwijnen, port en sherry-achtige producten, alsmede brandy’s gemaakt. Qua soorten witte wijn uit Zuid-Afrika hebben wij zowel Gewürztraminer, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Chenin Blanc en Moscato druiven.

Kenmerken witte wijn Zuid-Afrika

Kenmerken van witte wijn uit Zuid-Afrika is dat de wijnproductie al heel lang bestaat in Zuid-Afrika. Een mogelijke oorzaak voor het achterblijven had met name te maken met de apartheid waardoor dit land in een isolement zat. Hierdoor waren de Zuid-Afrikaanse wijnmakers grotendeels afgesloten van de ontwikkelingen in smaak en wijntechnologie. Deze periode is pas eind jaren negentig geëindigd. De kloof tussen Kaapse wijn en die in andere landen was groot.

Wijngebieden Zuid-Afrikaanse witte wijn

Als we kijken naar de wijngebieden van Zuid-Afrikaanse witte wijn is het zuidwestelijke deel van de Kaapprovincie in kwalitatief en kwantitatief opzicht het interessantst. Meer landinwaarts is het klimaat vaak te warm voor de productie van druiven op hoog niveau. Door toepassing van moderne technieken verkrijgt men in de witte wijnen een verfrissend hoge zuurgraad. Bestel nu uw favoriete Zuid-Afrikaanse witte wijn gemakkelijk en snel bij Budgetwijnen.nl.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken