Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Robertson

11 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 11,90
Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 9,19
Normale prijs € 10,55
Speciale prijs € 7,49
Normale prijs € 8,60
Speciale prijs € 7,49
Normale prijs € 8,60
Speciale prijs € 7,30
Normale prijs € 8,45
Speciale prijs € 6,40
Normale prijs € 7,40
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 9,15

Witte wijn uit Robertson kopen

Indien u witte wijn uit Robertson wilt kopen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment van witte wijn uit Robertson op www.budgetwijnen.nl en vindt de beste wijn van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk bijvoorbeeld de beste witte wijn uit Robertson van wijnhuis Kleindal met haar Chenin Blanc of de heerlijke Chardonnay van Barista wijnen. Enkel de beste witte wijn uit Robertson van de hoogste kwaliteit is wat wij bij Budgetwijnen aanbieden. Vanwege de nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van landelijke trends en ontwikkelingen stelt ons dit in staat zeer scherp in te kunnen kopen. Hier profiteert u dan ook flink van mee!

Kenmerken witte wijn uit Robertson

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Robertson is onder andere dat dit wijngebied is gelegen in de Breederivier Vallei. Het noordelijke gedeelte van deze vallei wordt begrenst door de Langeberg en in het westen door Worchester. Witte wijn uit Robertson staat wereldwijd bekend om de hoge kwaliteit, met name van de Chardonnay druif.

Soorten Zuid-Afrikaanse witte wijn uit Robertson

Als we spreken over soorten Zuid-Afrikaanse witte wijn uit Robertson komen vooral de witte wijnen gemaakt van de Chardonnay, Sauvignon Blanc en de Chenin Blanc druif naar voren. De reden dat witte wijn uit Robertson het zo goed doet en van hoogwaardige kwaliteit is, heeft te maken met onder andere de bodem dat rijk is aan calcium waardoor de bodem in staat is water vast te houden. Daarnaast bestaat de grond uit leem en rode klei.