Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Wyborowa Vodka 1LTR

(0 reviews)
De Wyborowa Vodka is een blanke wodka met een licht zoete roggegeur en een vleugje alcohol. De wodka heeft een intense smaak op het gehemelte. De wodka heeft een lange afdronk met graanaroma. De wodka is lekker koel “on the rocks” maar ook geschikt in diverse wodka’s.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,95
  • Koop 12 voor € 17,35
  • Koop 18 voor € 17,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wyborowa Vodka 1LTR

De Wyborowa Vodka is een blanke vodka met een licht zoete roggegeur en een vleugje alcohol. De vodka heeft een intense smaak op het gehemelte. De vodka heeft een lange afdronk met graanaroma. De Wyborowa Vodka is een echte Poolse wodka die gemaakt is van ongerept water uit eigen put. Het is een gladde vodka met een romige geest van korrelige, fruitige en lichtbloemige noten. 

Wyborowa Vodka puur of in de mix

De Wyborowa Vodka is goed puur te drinken maar ook lekker gekoeld als shot. Ook kan deze vodka goed gemixt worden met u favoriete drankje! Probeer het in een martini, Moscow Mule of gewoon gemengd met je favoriete frisdrank.

Poolse wodka

Het is een authentieke Poolse vodka met een geschiedenis van meer dan 500 jaar oud. De vodka wordt tot op heden nog altijd in polen gedistilleerd. In 1927 was Wyborowa het eerst merk vodka dat wereldwijd werd geregistreerd. Sinds deze registratie heeft de vodka meer dan 30 internationale prijzen op zijn naam staan waardoor het een trots bezit van Polen is.

Naam Wyborowa

De naam Wyborowa betekend ‘uitstekend’, deze fantastische vodka wordt gemaakt van 100% rogge. De Wyborowa wodka wordt sinds 1823 geproduceerd in Poznan. In de jaren 1950 en 1960 werd het merk bekend in meerdere landen in Europa en had het een marktaandeel van 60% van het totaal geïmporteerde volume vodka in het Verenigd Koninkrijk. Deze Vodka wordt gedistilleerd doormiddel van een meerstaps distillatie. Door het distilleren koperen kolommen en distilleerketels worden alle onzuiverheden uit de vodka weg gefilterd. En blijft de pure roggesmaak behouden. Ontdek ook de overige dranken van Wyborowa Vodka.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Wyborowa
Land Polen
Artikelnummer 20170403G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op