Xavier Roger

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over dit prachtige wijnhuis

Xavier Roger, een meester in de kunst van het wijnmaken, heeft een reputatie opgebouwd voor het creëren van enkele van de meest verfijnde en heerlijke wijnen die er zijn. Met een passie voor de ambacht en een diep begrip van de druiven en het terroir, weet hij als geen ander hoe hij de perfecte balans kan vinden tussen smaak en structuur.

Xavier's wijnmakerij is gelegen in het hart van de Rhône-vallei, waar de druivenstokken worden gekoesterd door de warme zon en de verkoelende mistral wind. Hier vindt hij de ideale omstandigheden om zijn uitzonderlijke wijnen te produceren.

Met een scherp oog voor detail en een ongeëvenaarde expertise, selecteert Xavier alleen de beste druiven van de hoogste kwaliteit voor zijn wijnen. Elke stap van het proces wordt met de grootste zorg uitgevoerd, van de oogst tot de rijping in de eiken vaten.

Het resultaat is een selectie van wijnen die de zintuigen prikkelen en de smaakpapillen doen dansen. Vol van karakter en met een unieke smaak, zijn Xavier Roger's wijnen een ervaring op zichzelf. Probeer het zelf en ontdek via Budgetwijnen.nl waarom zijn wijnen wereldwijd geliefd zijn.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken