Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Xellent Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Xellent Vodka is een wodka die zijn gladheid te danken heeft aan het water van de Titlis Gletsjer. De wodka is van zeer hoge kwaliteit en heeft de zachte, unieke smaak van rogge. De wodka is ultra zuiver dankzij de zachte destillatie. De wodka is kristalhelder van kleur. De wodka bevat 40% alcoholpercentage. De wodka wordt gemaakt van Zwitserse rogge en het pure Gletsjerwater.

minus plus
  • Koop 6 voor € 41,75
  • Koop 12 voor € 41,15
  • Koop 18 voor € 40,25
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Xellent Vodka 0,70LTR

Xellent Vodka is een premium Zwitserse wodka die bekend staat om zijn zuiverheid en kwaliteit. De Xellent Vodka is een vodka die zijn gladheid te danken heeft aan het water van de Titlis Gletsjer. De vodka is van zeer hoge kwaliteit en heeft de zachte, unieke smaak van rogge. De vodka is ultra zuiver dankzij de zachte destillatie. De vodka is kristalhelder van kleur. De vodka bevat 40% alcoholpercentage en wordt gemaakt van Zwitserse rogge en het pure Gletsjerwater.

Vodka met zachte en zuivere smaak

Xellent Vodka staat bekend om zijn zachte en zuivere smaak. Het wordt vaak gekenmerkt door een subtiele zoetheid en een gladde afdronk. Het zuivere karakter maakt het een veelzijdige keuze voor zowel puur drinken als mixen in cocktails. Deze wodka is geschikt om puur te drinken, gekoeld of op kamertemperatuur. Het kan ook de basis vormen voor verschillende cocktails, afhankelijk van je voorkeur. De fles heeft een inhoud van 0,70 liter, wat een standaardformaat is voor veel premium wodka's. Dit geeft je voldoende hoeveelheid om van te genieten bij verschillende gelegenheden.

Premium vodka

De term "premium vodka" begon langzaam op te komen om deze uitzonderlijke dranken te onderscheiden van de meer alledaagse varianten. De naam "premium" kwam voort uit de erkenning dat deze vodka's niet alleen van hogere kwaliteit waren, maar ook een erfgoed van traditie en trots vertegenwoordigden. Vandaag de dag vind je premium vodka's van over de hele wereld, maar de wortels ervan blijven stevig verankerd in de rijke geschiedenis en cultuur van Oost-Europa. Het is een drank die de reis van graan tot glas vertelt, en elke slok is een eerbetoon aan de ambachtslieden die deze traditie hebben voortgezet.

Xellent 

Het distilleren heeft bijna 100 jaar familietraditie in Willisau die in 1918 begon met de jonge Hans Affentranger. Dit legde de basis voor het bedrijf DIWISA die vandaag de dag, met meer dan 100 personeelsleden, een van de modernste distilleerderijen in Europa is. De gedistilleerde dranken uit Willisau waren al snel bekend en geliefd in de hele regio en daarbuiten. Niemand wilde meer doen dan de fruitwinkeltjes van het familiebedrijf in cafés, restaurants en feesten.

Maak ook kennis met de overige dranken van Xellent

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Xellent
Land Zwitserland
Artikelnummer 20170404W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op